2 Nisan 2013 Salı

Microsoft'tan Görünmezlik Teknolojisi


MicrosoftMicrosoft oldukça önemli bir buluşa imza attı. Bu buluş Internet Explorer 10'da kullanılan "Do Not Track" özelliğini temel alan, gerçek hayatta ve internet üzerinde tamamen görünmez olmanızı sağlayan bir teknoloji. Yapmanız gereken 2 farklı versiyonu olan bu buluşun herhangi birini üzerinize geçirmek. Bu sayede TwitterFacebook ve Foursquare gibi sosyal paylaşım sitelerinde ve yolda, barda, cafede, otobüste dürtülmekten, fotoğraflarda etiketlenmekten ve videolarınızın çekilmesinden kurtuluyorsunuz.

Do Not Tracksuit
Microsoft farklı kullanıcı kitlelerine hitap etmeyi de unutmamış. Günlük kullanılabilecek ve yağmura dayanıklı polyester verisyonun yanında arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda giyebileceğiniz ve oldukça şık olan lüks versiyon göz kamaştırmakta. Sürekli anonim kalmanızı sağlayacak Do Not Tracksuit'in fiyatı hakkında Microsoft henüz net bir açıklama yapmadı.
Do Not Tracksuit ile ilgili en önemli öğe ise duyuru tarihi. Dün, yani 1 Nisan'da tanıtılan Do Not TracksuitMicrosoft'un Google Gözlükleri'ne atıfta bulunduğu hoş bir 1 Nisan şakası. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder