4 Mart 2013 Pazartesi

Yandex Browser ile Lamborghini Gallardo Kazanma Şansını Yakalayın


Yandex Browser & LamborghiniGeçtiğimiz hafta içerisinde Özkan Uğur'un canlandırdığı Master Yandexkarakteriyle birlikte ilk reklam filmi televizyonlarda dolaşmaya başlayan Yandex Browser'ın ikinci reklam filmi bugün gösterime girdi. Yeni reklam filmiyle birlikte Master Yandex'in ilk reklamda sözünü etmiş olduğu büyük sürpriz de ortaya çıktı.

Yandex tarafından yayınlanan yeni reklam filmi gerçekten bir çok kullanıcıyı şaşırtmayı ve heyecanlandırmayı başardı çünkü Yandex Browser kullanan kullanıcılar arasında yapılacak çekiliş sonucu bir şanslı kişiyeLamborghini Gallardo LP560-4 hediye edileceği duyuruldu.
Dünya üzerinde en çok beğenilen ve üstün teknolojilerle donatılmış spor arabaların başında gelen Lamborghini Gallardo'yu kazanabilmek için yapmanız gereken şey çok basit. Lamborghini Gallardo kazanabilmek için çekilişe katılmak isteyen kullanıcıların 19 Mayıs 2013 tarihine kadar Yandex Browser ilekazan.yandex.com.tr adresini ziyaret ederek kayıt olmaları gerekiyor.
27 Mayıs 2013 tarihinde Yandex Türkiye ofisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekilişle belirlenecek olan şanslı Yandex Browser kullanıcısı, 3 Haziran 2013 Pazartesi günü ilan edilecek.
Yandex Browser & Lamborghini
Aynı zamanda kampanya süresince sosyal medya hesapları aracılığıyla #LamborghinimOlsa hashtag'ı kullanılacak.
Lamborghini kazanma şansını yakalamak için daha ne bekliyorsunuz? Hemen Yandex Browser'ı Tamindir üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde indirerek bilgisayarınıza kurun ve ardından Yandex Browser'ınız ile birliktekazan.yandex.com.tr sayfasını ziyaret ederek kaydınızı yaptırın. Hepinize iyi şanslar. Bakalım son model bir Lamborghini Gallardo'nun sahibi kim olacak?
Yandex Browser
Yandex BrowserYandex Browser İnternet Tarayıcısı
Yandex Browser
Yandex BrowserMac İçin Yandex Browser İnternet Tarayıcısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder