2 Nisan 2013 Salı

Firmalar ve İşyerleri için Twitter Tekrar Yayında


İşyerleri ve Firmalar için TwitterTwitter işyerleri ve firmaların 140 karakterle neler yapabileceklerini bulmalarına yardımcı olmak istiyor.
Bu nedenle pazartesi günü Twitter for Business (İşyerleri için Twitter) servisini tekrar aktif olarak kullanıma sundu. Servis sayesinde firmalar Twitteraracılığıyla geliştirecekleri pazarlama stratejilerini bu çevimiçi kaynak aracılığıyla pratiğe dökebilecekler. Çevrimiçi dersler içerisinde Twitter üzerinde topluluk oluşturma, bunu yönetme ve Twitter reklamlarını etkili kullanmakla ilgili neredeyse her tür kaynak bilgi yer almakta.
Aynı zamanda site üzerinde müşterileriyle Twitter aracılığıyla iletişim kuran şirketlerden Porsche ve Hubspotgibi birkaç firma hakkında da örnekler verilmiş.
Daha önce yayınlanan servisle benzer yanları olmasına rağmen, şu an bulunan içerikler Twitter'a yeni başlayanlardan tutun da artık uzmanlaşmış durumda olan firmalar için bile yararlı bilgileri barındırmaktadır. Bu çevrimiçi kaynak sayesinde tüm firmalar beklentilerine göre izlemeleri gereken yolu örnekler doğrultusunda kendileri için uygulayabilme şansına da sahip olacaklar.
Twitter for Business servisiyle birlikte bakalım firmalar tarafında Twitter kullanımında bir artış yaşanacak mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder